Vrbić kontrol

Tko smo

Specijalizirani smo za ispitivanje strojeva i opreme, osposobljavanje za zaštitu na radu, povjerenika za zaštitu na radu, rad na siguran način, preventivne mjere zaštite od požara (…), te izradu planova i procjena u vezi sa zaštitom na radu, sigurnosti i programima osposobljavanja. Posjedujemo najmoderniju ispitnu opremu, koja ispunjava sve propisane norme.

Ispitivanje strojeva i uređaja

Ispitivanje strojeva i uređaja

DETALJNIJE

Osposobljavanje za zaštitu na radu

Osposobljavanje za zaštitu na radu

DETALJNIJE

Procjene, planovi i programi

Procjene, planovi i programi

DETALJNIJE

Pošaljite upit

Pošaljite upit

KONTAKT
VRBIĆ KONTROL j.d.o.o. za usluge i trgovinuOIB: 04165106981 MB: 05204470 Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, pod brojem MBS 081285631 Žiro-račun otvoren kod   PBZ d.d., IBAN: HR1023400091111049398 Temeljni kapital: 10,00 kn, uplaćen u cijelosti Direktor: Marino Vrbić

VRBIĆ KONTROL j.d.o.o. je tvrtka sa sjedištem na području grada Gline. Usluge pružamo na prostoru cijele Hrvatske. Naš tim sastoji se od nekolicine pouzdanih mladih stručnjaka sa iskustvom iz različitih djelatnosti. Specijalizirani smo za problematiku iz područja sigurnosti i zaštite na radu. Svakom klijentu pristupamo individualno, s punom pažnjom. Posjedujemo najmoderniju ispitnu opremu koja ispunjava sve zakonski propisane norme. Svojim klijentima pružamo potporu u poslovanju, te na sebe preuzimamo obvezu pravovremenog obavještavanja o izmjenama zakonskih normi iz domene sigurnosti i zaštite na radu.